DODJELA ZAHVALNICA DUGOGODIŠNJIM GOSTIMA DUBROVNIKA

15.05.2018

NJEMAČKI BRAČNI PAR VJERAN DUBROVNIKU VEĆ 21 GODINU

Na simboličnoj maloj svečanost i, održanoj u restoranu Mimoza, u ponedjeljak 14.svibnja, dugogodišnjim gostima grada Dubrovnika, Turistička zajednica grada Dubrovnika dodijelila jezahvalnice i prigodne poklone.
Prilikom tradicionalnog običaja Turističke zajednice grada Dubrovnika da simbolično darujedugog o dišnje goste, koji su ujedno i najbolji promotori turističke ponude, prigodnu zahvalnicu ipoklon za uspomenu, dobio je bračni par Uli i Renate Kwetkat iz grada Herne u Njemačkoj, u znak
zahvalnosti za vjernost Dubrovniku već 21 godinu.
Njihov prvi dola zak u Dubrovnik bio je 1997. godine, kada su za cilj imali pružiti pomoć i pot por uDu brovniku nakon Domovinskog rata. Uz pomoć pok. don Pera iz Župe svetog Petra organizirali suspajanje mladih iz Njemačke i Dubrovnika. Tijekom svojih brojnih dolazaka i boravaka u Dubrovniku,nekad i više puta godišnje, ostvarili su trajna prijateljstva, posebice s Ankom i Brankom Daničićem teDubravkom Čačić.
U ime TZ grada Dubrovnika Zahvalnicu za vjernost D ubrovniku i prigodne poklone uručile su SandraMil ovčević i Aida Hadžić, koje su zahvalile bračnom paru Kwetkat na odanosti te izrazile nadu da ćenastaviti svoju tradiciju posjećivanja Dubrovnika.
Za TZ grada Dubrovnika ovakvi dugogodišnji gosti posebno  su dragocjeni, jer su odani našem kraju isvoju privrženost s ponosom ističu i u svojim domovinama.

Dubrovnik i njegova okolica su uvijek bili zanimljivi, privlačni i dopadljivi našim domaćim i stranim posjetiteljima