Edukacije za primjenu novog Zakona o pružanju usluga u turizmu

12.02.2018

Hrvatska gospodarska komora organizira edukaciju za primjenu novog Zakona o pružanju usluga u turizmu koji je stupio na snagu 1. siječnja 2018. godine, a koja će se održati u četvrtak, 22. veljače, u 10 sati u Zagrebu, u Vijećnici Hrvatske gospodarske komore.

Nakon toga, edukacije će se održati i u Puli 1. ožujka, Splitu 15. ožujka, Dubrovniku 16. ožujka i u Osijeku 27. ožujka 2018. godine.

Usluge u turizmu prema ovom Zakonu su: pružanje usluga turističke agencije, turističkog vodiča, voditelja putovanja, turističkog animatora, turističkog predstavnika, usluge u posebnim oblicima turističke ponude (turističke usluge u nautičkom turizmu, turističke usluge zdravstvenog turizma, turističke usluge u kongresnom turizmu, usluge aktivnog i pustolovnog turizma, turističke usluge ribolovnog turizma, turističke usluge na poljoprivrednom gospodarstvu, uzgajalištu vodenih organizama, lovištu i u šumi šumoposjednika, usluge iznajmljivanja vozila (rent-a-car), usluge turističkog ronjenja) i usluge iznajmljivanja opreme za sport i rekreaciju turistima.

Prezentaciju Zakona i pregled ključnih izmjena održat će pomoćnica ministra turizma Uprava za pravne poslove i standarde Monika Udovičić, operativnu primjenu novog Zakona u poslovanju pružatelja usluga u turizmu prikazat će profesor Željko Trezner, dok će Jasenka Štiglec, načelnica Samostalnog sektora Turističke inspekcije MINT-a, pojasniti prekršajne odredbe.

Za edukaciju u Zagrebu se je potrebno registrirati do 20. veljače registracijom putem prijavnog obrasca OVDJE 

PROGRAM: Edukacija za primjenu novog Zakona o pružanju usluga u turizmu

Povezana vijest: DONESEN NOVI ZAKON O PRUŽANJU USLUGA U TUR

Dubrovnik i njegova okolica su uvijek bili zanimljivi, privlačni i dopadljivi našim domaćim i stranim posjetiteljima